Híreink

A „SZARVASÉRT” Alapítvány kuratóriuma nevében ezúton értesítem Önöket arról, hogy a „Bál a víz felett” 2017 ebben az évben is megrendezésre kerül a szarvasi Cervinus Fesztivál keretében.

Időpontja: 2017. július 14. péntek

Helyszíne természetesen a város csodálatos Vízi Színháza.

Kérjük, hogy nyári programjaikat gondolják át, és erre a napra írják be naptárjaikba a „Vízi bálat”

A bál jótékonysági célja továbbra is a tehetséges és rászoruló szarvasi fiatalok felsőfokú tanulmányainak támogatása. Erre a célra továbbra is várjuk és gyűjtjük adományaikat.

 Az időjárást nem tudjuk befolyásolni, sajnos ez egy ilyen szabadtéri rendezvényen mindig és mindenhol beleszólhat az eseményekbe. Esőnapot tehát nem tudunk biztosítani (A rossz időjárás ellenére a vízi bál mindig kitartott reggelig.) A zenét ismét a Black Five zenekar szolgáltatja.

A bálon ismét átadásra kerül a várost jelképező bronz szarvas szobor, a „SZARVASÉRT” Alapítvány kitüntetése (egy arra érdemes, a város hírnevét öregbítő személyiségnek.)

Mivel a vízi színpad befogadó képessége korlátozott kérjük, hogy részvételi szándékukat mielőbb jelezzék az Alapítvány e-mail címén (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ) vagy az Alapítvány kuratórium tagjainál telefonon:

Závogyán Judit       06 20/938-2603
Petneházi Andrea   06 20/530-0099
Ozsváth Zsuzsanna 06 20/264-3242
Mihaleczné Kovács Mária 06 20/978-5637
Sutyinszky Zoltán   06 20/264-7087 

Sok szeretettel várunk mindenkit.

                                                            Üdvözlettel:                                                                               

                                                                                                     Závogyán Judit
                                                                                                   a kuratórium elnök